Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Vivallaringen, Varberga, Studievägen, Sörbyängen, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens händelser i Örebro inkluderar rattfylleri, bråk och trafikolycka

Örebro, Vivallaringen, Varberga, Studievägen, Sörbyängen, Örebro län

Rattfylleri, Örebro
22.11. En man i 25-årsåldern stoppades vid Vivallaringen i samband med att han framförde sitt fordon. Mannen upplevdes påverkad av narkotika varvid beslut om kroppsbesiktning togs. Mannen är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Rattfylleri, Örebro
22.27. Ett förföljande inleds då en mopedist vägrat att stanna i samband med en kontroll i Vivalla. Föraren valde tämligen omgående att stanna mopeden och lämnade i stället till fots, men kunde stoppas och kontrolleras av patrullen. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt för att ej ha stannat på polismans tecken.

Fotboll, Örebro
22.49. Larm inkommer om bråk i en bostad i Varberga och patrull beordras ut till platsen. Vid framkomst visar det sig att den aktuella familjen bevakat en fotbollsmatch och i samband med den blivit högljudda då resultatet inte gick deras väg.

Trafikolycka, Örebro
00.29. En bilist krockar med ett träd på Studievägen i Sörbyängen varvid resurser beordras ut till platsen. Bilisten, en man i 60-årsåldern, uppger att han råkat somna bakom ratten och en anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas. Patrullen körde sedan en frivillig transport hem. Inga personskador rapporterade.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.